donderdag 23 februari nummer: 3  
   
  hoofdredaktie: Jouke Mellema en Inge Beeftink - freelancecorrespondent: Nuunheertje  
  Rooie rakker!  
   
  Van onze correspondent Nuunheertje:   foto: nuunheertje  
 

Modderdorpers Niek S. en Sylvia K. zijn trots op hun nieuw aangeschafte bankhoes. De hoes past precies, en beide bewoners vinden de niet geheel kosteloze aanschaf een grote aanwinst in hun interieur. " We zijn van donker-grijs, naar knalrood gegaan" , aldus een van hen, " maar we wennen al heel snel, de bijpassende gordijnen waren wel even slikken, maar ook die zijn ondertussen een deel van ons huisje geworden".

 
Logeetje Joep, de hond van Nieks zoon Friso wist ook al gauw zijn plekje te vinden. " We hadden eerst strenge regels bedacht, want op zo'n mooie nieuwe bank laat je natuurlijk geen hond slapen, maar eigenlijk konden we dat niet over ons hart verkrijgen. 'T is een oud beestje, op een oud kleedje mag Joep nu ook op de bank".
 
   
  de twee eigenaren van het rode gevaarte zijn zeer in hun sas                                                   foto: nuunheertje  
 

Getekend moment

  Ingezonden brieven:  
 

 

 

Beste redactie,

Met veel plezier hebben wij, de heer Ddddddd en mevrouw Moempaard, kennis genomen van de enthousiaste berichtgeving rond hun bezoek aan Modderdorp afgelopen weekend.
Zij waren blij verrast dat hun aanwezigheid zo werd gewaardeerd.
ook van hun kant was er niets dan lof. De gastvrijheid waarmee zij werden ontvangen en rondgeleid vonden zij erg sympathiek en zij hebben genoten van de zeer bijzondere entourage en de vrijheid die heerste op deze unieke locatie.
Helaas werkte de weergoden niet echt mee, maar wie daar op let is toch wel echt een kniesoor.
Beladen met de beste herinneringen zijn zij weer huiswaards gekeerd, alwaar zij ook weer genoten van wat het moderne comfort de burger zoal biedt.
Heel graag maken ze van de uitnodiging gebruik in de zomer nog eens terug te keren, wanneer heel Modderdorp bekleed zal zijn met al de verscheidenheid aan groen waarmee de natuur ons verwent..

Tot slot willen zij redacteur Jouke alle succes toewensen met zijn plannen voor een eigen TV-programma voor de Artez-locaties. Een goed idee dat uitvoering verdient.

Succes morgen Jouke.

Liefs en Groeten,
Ed en Lenie

 
     
  Rectificatie  
 

 

Knecht redde boer toch van pannekoek

In een vorige editie meldde deze krant dat Bram zich verslikte na het eten van de tweede pannekoek en zichzelf redde door uit de stoel te springen. Nu blijkt dat het toch de knecht is die de eer toekomt.

In paniek heeft die de armen van Bram omhoog gehouden en hem een enorme klap tussen de schouderbladen gegeven. Toen dat nog niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde heeft hij de boer van achter omarmd en met kracht de borst ingetrokken. Daarvan schoot de pannekoek uiteindelijk naar buiten.

Gelukkig gaat het weer goed met de boer. De knecht heeft het aangedurft gisteren kroketten te serveren voor het avondmaal.

knecht André leunt tevreden achterover

 
     
  Chinees uit naburige dorp koopt nieuwe stoelen met smalle kontjes  
   
     
  soms maakt God een grapje  
   
 

Uit balorigheid heeft God na lang en hard werken aan de schepping, het laatste klontje klei op de grond gegooid, er vier pootjes aan bevestigd en het een dier genoemd. Het dier zelf was voor commentaar niet bereikbaar.          foto: Jouke Mellema               

 
     
  Bewoner geeft fortuin uit aan liefdesverklaring  
   
 
Toen de verslaggever vroeg wat dit zoal gekost had grijnsde de bewoner en liet verder niets los. Aangezien wij van de redaktie van de Modderdorpse een kwaliteitskrant willen maken zullen we speculaties achterwege laten.
 
  Deze bewoner viert a.s. zondag haar verjaardag  
  Kort nieuws:  
 

Niek Zevenhuysen laat door Harry de smit zijn Harley Davidson driewieler klaar maken voor de lente

Kippenhok voor Billie en de andere kippen bijna klaar.

Schapenstallen weer gereedgemaakt om als lammetjes kraamkamer te dienen

 
 

Verstoppingen in de schuur van de redaktie verholpen door Alfons.

 
 

 

dit waren de Modderdorpse tijdingen voor 23 februari 2006

terug naar het overzicht